Wie ben ik

 

Wie ben ik

Ik ben Ellen Bogaerts Gewichts- & Bewegingsconsulent en woon in Schalkwijk vlakbij Houten. Ik adviseer en begeleid mensen in hun voeding (volgens de schijf van 5) EN motiveer cliënten om meer te bewegen. Mijn bedrijf richt zich op iedereen die motivatie en activatie nodig heeft in gezonde voeding en beweging. Ik onderscheid mij van de concurrentie, door de combinatie van verantwoorde voeding EN bewegen. De toegevoegde waarde wordt door mij behaald doordat het bewegen bij mij op verschillende steppen kan.

 

 

Maar als je liever wilt wandelen of fietsen, kan dit natuurlijk ook. Als je maar beweegt; want

Ik heb verschillende opleidingen/trainingen gevolgd:
Gewichts- en Bewegingsconsulent/Leefstijlcoach/Sport & Voeding/De rol van zuivel in gezonde voeding/Duurzame en gezonde voeding/Stepinstructeur/Steppen met hond/Sportmassage/Sportmassage tapen/Stoelmassage/Voetreflexzonemassage/Nascholing Sportmassage/Cursus Leren Masseren gegeven/Hotstonemassage/Bewust Hardlopen/workshop TTouch hond/KynoMassage (hondenmassage)/Speuren met Hond/Privé Jachttraining/Hondenlijf en Gangwerk.