Cursus AQUA’SLANK

Gezond en Sportief afvallen in 12 weken!

 

In de cursus AQUA’SLANK werk je 12 weken aan een levensstijl verandering. Om zo op een verantwoorde manier af te vallen en fit(ter) te worden!

Je wordt wekelijks begeleid door mij. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor krijg je een (gedeelte) van de kosten vergoed door je zorgverzekeraar. Dit heeft GEEN invloed op je eigen risico.
Kijk hiervoor op de site www.gewichtsconsulenten.nl

Dit in combinatie met 12 weken onbeperkt Aquasporten (onder begeleiding) en banenzwemmen.

Hoe gaat AQUA’SLANK in zijn werk?

Je krijgt 12 weken voedingsadvies en begeleiding in je leefstijl en je kan onbeperkt deelnemen aan de Aquasporten en banenzwemmen.
De cursus AQUA’SLANK vindt plaats in een afgesloten vergaderzaal in het zwembad, die groot genoeg is om de 1,5m afstand van elkaar te houden.

Voor wie is de cursus AQUA’SLANK?

  • Voor iedereen die in zichzelf investeert voor het leven
  • Voor iedereen die toe is aan een andere leefstijl
  • Voor iedereen die wil afvallen
  • Voor iedereen die "SLIM" wilt leren eten
  • Voor iedereen die aan zijn/haar conditie wil werken
  • Voor mannen en vrouwen in iedere leeftijdscategorie (vanaf 18 jaar)
  • Voor iedereen die voedingslessen wilt volgen in een kleine groep (minimaal 6 en maximaal 12 personen)

Wat doe ik?

Voor aanvang van de cursus krijg je een intakeformulier. Hierin stellen we samen je persoonlijke doelen op. Je voeding wordt aangepast door de Gewichtsconsulent op een manier die bij je past en die voor jou is vol te houden. Op deze manier is het haalbaar om in 12 weken vijf tot tien kilo af te vallen met blijvend resultaat als uitgangspunt!

Ik neem elke week de uitgebreide Body Composition Analyzer mee (+ uitgeprinte analyse). Je krijgt wekelijks voedingslessen waarin verschillende onderwerpen worden besproken. Denk aan het lezen van etiketten / hoe ga je om met verjaardagen en feestjes / wat is het verschil in brandstof en bouwstof / een quiz over aantal calorieën / tips voor gezonde snacks / ruimte voor eigen vragen/onderwerpen waarover je meer wilt weten. Door de professionele begeleiding ga je ervoor om je persoonlijke doel te bereiken. Je leert je eetgewoonten te veranderen en in te passen in het dagelijkse leven in combinatie met onbeperkt zwemmen.

Heb je nog vragen, dan kan je mij bellen op 06-31687297